Dushi Foods: catering en maaltijden aan huis, onder begeleiding gekookt door jongeren

Dushi Foods is hét cateringbedrijf voor (bedrijfs)lunch, borrel, jubileum en andere events, opgericht om jongeren werkervaring te laten opdoen in de horeca. Extra: sinds kort verzorgt Foods wekelijks maaltijden in Ellecom. Deze worden door jongeren en onder enthousiaste begeleiding gekookt en thuisbezorgd.

Waarom Dushi Foods?
Dushi Foods is opgericht door bevlogen mensen met liefde voor culinair genieten en een berg horeca-ervaring. Met het idee particulieren en bedrijven te trakteren op een eerlijke keuken met Mediterrane invloeden én 18+ jongeren te laten kennismaken met het prachtige horecavak. Als onderdeel van een werkgelegenheidsproject binnen het Dushi Huis, een thuis voor kinderen en jongeren van 4 tot 18+ jaar die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Het mes snijdt zo aan twee kanten.

Eerlijke en gezonde keuken
Foods zet de Mediterrane keuken op de kaart en heeft een fijne selectie gerechten met zuidelijke smaken, maar kookt ook naar wens. Wat er ook voor lekkers uit de Dushi-keuken komt, de focus ligt altijd op: goed, gezond, gevarieerd en eerlijk. In de gerechten – voor catering en maaltijden – wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van biologische streekproducten van ambachtelijke makers en boerenbedrijven.

Maak kennis met de Dushi-keuken!
Geïnteresseerd in catering of samen met naaste buren op een vaste dag genieten van een Dushi Foods maaltijd? Neem contact op met Dushi Foods, Wendy van Lith via dushifoods@dushihuis.nl