Mooie cheque Rotary Ridderkerk voor Dushi Huis Dordrecht

Rotary Ridderkerk organiseerde onlangs een clubavond met wijnproeverij bij restaurant Ross Lovell waarbij de opbrengst bestemd was voor het Dushi Huis. Het resultaat: een klinkende cheque van €4000. Een heel mooi bedrag dat besteed zal worden aan te bouwen kasten en bureaus voor de slaapkamers van de kinderen die in Dordrecht wonen.

Marjolein Kalkers en Matthieu Cornelissen vertelden tijdens de avond meer over de Dushi Huis-werkwijze en waar het Dushi Huis voor staat. De belangrijkste boodschap: de kinderen in de Dushi Huizen mogen daar onvoorwaardelijk blijven en hoeven geen angst te hebben dat zij opnieuw naar een ander adres moeten gaan. “In het Dushi Huis leren kinderen hun gevoelens onder controle te krijgen, ze zijn vaak gestrest en boos om wat er allemaal met hen is gebeurd. Uiteindelijk leren ze beter te functioneren in de maatschappij”, vertelde Marjolein.

Wij zijn altijd enorm blij als mensen zich inzetten voor en bijdragen aan het Dushi Huis. Namens iedereen in de Dushi Huizen: bedankt Rotary Ridderkerk!