Bijzonder benefietconcert studenten International School Den Haag

Leuk nieuws! Een aantal High School studenten van de International School of The Hague zet zich in om geld in te zamelen voor het Dushi Huis Den Haag.

Concertavond met opbrengst voor Dushi Huis
Donderdag 11 april 2019 staat een concertavond gepland in het theater van de school. Getalenteerde studenten en leerkrachten presenteren een avondvullend muziekprogramma. De opbrengst van de verkoop van entreekaartjes, versnaperingen en dergelijke zal geheel ten goede komen aan het Dushi Huis Den Haag.

Waar gaat het geld naartoe?
In Dushi Huis Den Haag wonen 6 kinderen die uit huis zijn geplaatst en veelal meerdere plaatsingen achter de rug hebben. Deze kinderen wonen onder begeleiding en leven het Dushi leefklimaat. Ervaring leert dat als een kind de puberleeftijd bereikt zich beter kan ontwikkelen met andere pubers. Daarom wil Dushi Huis de stallen naast het huidige Dushi Huis verbouwen tot een Next Step, speciaal voor pubers. 

Iedereen is welkom
Om zoveel mogelijk kaartjes te verkopen (5 euro volwassenen en 3 euro studenten) gaan voor deze keer de deuren open voor iedereen van buiten de school. Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden die met veel enthousiasme is samengesteld. Mis het dus niet! De show start om 17.00 uur.

4x Goed om te weten
Entree: Neem gepast geld mee om de kaartjes bij de ingang af te rekenen.
Locatie: International School of The Hague, Wijndaelerduin 1, Den Haag.
Parkeren: op het parkeerterrein aan de andere kant van de weg van waar de school staat.
Route theater: bij de ingang van het terrein kunt u zich melden bij de portier. bij de portiers kunnen de bezoekers zich melden dat u voor het Dushi Concert komt. In de school wordt u verteld hoe u bij het theater komt.