Maak kennis met B&B Kadushi in bosrijk Braamt langs het Pieterpad!

B&B Kadushi aan de Graaf Hendrikstraat 2 in Braamt is de nieuwste toevoeging aan het Dushi Huis. Een bed en breakfast, lunch- en vergaderplek ineen, uniek gelegen langs het Pieterpad, in een bosrijke omgeving vol historie. Naast leer-werkplek voor jongeren om kennis te maken met het horecavak en hier wordt centraal gekookt voor alle Dushi Huizen.

Braamt en de B&B liggen in een prachtige omgeving met afwisselend heidevelden, weilanden, bossen en de Montferlandse heuvels. Het dorp ligt langs het beroemde Pieterpad en wordt omringd door fietspaden. ’s Ochtends staat de koffie met huisgemaakte patisserie klaar en tussen de middag serveren wij gezonde lunches, met mooi weer op het terras. Van soepen, salades tot knapperig, verrassend belegd rustiek brood. B&B Kadushi beschikt over zeven ruime tweepersoonskamers met douche en toilet. Voor ‘Pieterpad-ters’ zijn er speciale Pieterpad-pakketten!

Vergaderarrangementen in het groen
B&B Kadushi is ook een uitstekende locatie voor een vergadering, bedrijfspresentatie of workshop. Met keuze uit drie zalen voor 6 tot 20 personen voorzien van alle faciliteiten. Een bijeenkomst is aan te vullen met een heerlijke lunch, mooi buffet, aangeklede borrel of private dining en een overnachting.

Eerlijk eten uit de streek, inclusief catering
De kinderen en jongeren van het Dushi Huis weten het al: de keuken van B&B Kadushi staat voor puur eten, zo van de boer op je bord waarbij koken volgens de seizoenen en zoveel mogelijk gebruikmaken van biologische kwaliteitsstreekproducten centraal staat. De koks houden van traditioneel met een moderne twist en maken vrijwel alles zelf. Catering op locatie kan ook, voor thuis of een zakelijke bijeenkomst.