Alex de Bokx verlaat Dushi Huis

Alex de Bokx, oprichter en bestuurder van Dushi Huis verlaat na bijna 20 jaar de door hem opgerichte Dushi Huis organisatie.

In 2004 begon Alex met opvang van pleegkinderen in Ellecom (foto). Dat is uitgegroeid tot nu vijf huizen met kleinschalige woonopvang voor uithuisgeplaatste kinderen in Den Haag, Doetinchem, Dordrecht en Spankeren. Medio 2023 opent Dushi Huis een nieuw huis in Waalwijk.

Nieuwe directie Dushi Huis
Alex heeft besloten een ander pad te willen bewandelen en heeft daarom per 1 maart 2023 zijn werkzaamheden overgedragen aan Carola Hollebrand. Zij zal als waarnemend bestuurder samen met Janneke van den Hoek en Mustafa Kurt de directie vormen. Alle drie zijn al jaren werkzaam bij Dushi Huis kennen de organisatie en het werkveld en hebben daarin hun sporen verdiend.

Wij wensen Alex veel succes met alles wat vanaf nu op zijn pad komt en zetten de Dushi Huis organisatie voort vanuit zijn gedachtegoed. Er is immers nog altijd maar één wereld en dat is de wereld die wij zelf creëren.

Afscheidsverhaal Alex
Het afscheidsverhaal van Alex is door verhalenverteller Paul Groos beschreven in ‘Samen maken we een huis’ dat je hier kunt lezen.
Of beluisteren via deze Youtube-link 

Illustratie verhaal Alex de Bokx en meneer Anders die verder wandelt

Wil je meer informatie? Neem contact op met:
Carola Hollebrand Bedrijfsvoering, carola@dusihuis.nl
Janneke van den Hoek Zorgbeleid en Ontwikkeling Janneke@dushihuis.nl
Mustafa Kurt Huizen, mustafa@dushihuis.nl