Dushi Huis Ellecom

Sinds juli 2022 staat het huis in Ellecom, het eerste Dushi Huis, te koop.

Op het perceel aan de Binnenweg staan twee gebouwen; een prachtig woonhuis aan de voorkant en het oude dorpshuis daarachter.
Het woonhuis was sinds 2004 een ‘Dushi Basishuis’ voor acht kinderen van 4-12 jaar. Het achterhuis was deels voor Dushi Next Step (12-18 jaar). Oprichter van Dushi Huis, Alex de Bokx en Dushi Volwassenen hebben hier met veel plezier met de kinderen gewoond en geleefd.

De kinderen hebben inmiddels hun vleugels uitgeslagen naar zelfstandigheid. De vier kinderen die tot de zomer ‘22 nog in Ellecom woonden, zijn verhuisd naar onze Dushi Huizen in Spankeren en Doetinchem. Daarmee is een einde gekomen aan ruim 18 jaar wonen en leven in Dushi Huis Ellecom.

Tot de verkoop wordt de locatie gebruikt als ontmoetingsplek voor kinderen en familieleden, maar ook als opleidingsplek waar onze Volwassenen getraind worden in de Dushi Methodiek. Zodra het huis is verkocht, nemen wij op Dushi-wijze afscheid van onze geliefde plek in Ellecom van buren, omwonenden en relaties die jarenlang met ons hebben meegeleefd of ons hebben ondersteund op het vertrouwde adres aan de Binnenweg in Ellecom.

Volg ons op Facebook en/of Instagram voor indrukken in en rond onze huizen!

 

Dushi Huis Spankeren

Dushi Huis Dordrecht

Dushi Huis Den Haag

Next Step Ellecom

Dushi Huis Doetinchem