Dushi Huis Nijmegen i.o.

Vanaf 1 oktober 2023 wonen er tijdelijk weer kinderen in het geweldige Dushi Huis in Ellecom! De kinderen komen uit de regio Nijmegen en zullen uiteindelijk in een nieuw pand gaan wonen in Nijmegen zodra dit beschikbaar is. Wij zijn verheugd het huis weer te kunnen betrekken!

Sinds juli 2022 staat het huis in Ellecom, het eerste Dushi Huis, te koop.

Op het perceel aan de Binnenweg staan twee gebouwen; een prachtig woonhuis aan de voorkant en het oude dorpshuis daarachter.
Het woonhuis was sinds 2004 een ‘Dushi Basishuis’ voor acht kinderen van 4-12 jaar. Het achterhuis was deels voor Dushi Next Step (12-18 jaar). Oprichter van Dushi Huis, Alex de Bokx en Dushi Volwassenen hebben hier met veel plezier met de kinderen gewoond en geleefd.

De kinderen hebben inmiddels hun vleugels uitgeslagen naar zelfstandigheid. De vier kinderen die tot de zomer ‘22 nog in Ellecom woonden, zijn verhuisd naar onze Dushi Huizen in Spankeren en Doetinchem. Daarmee is een einde gekomen aan ruim 18 jaar wonen en leven in Dushi Huis Ellecom.

Tot de verkoop wordt de locatie gebruikt als ontmoetingsplek voor kinderen en familieleden, maar ook als opleidingsplek waar onze Volwassenen getraind worden in de Dushi Methodiek.

Volg ons op Facebook en/of Instagram voor indrukken in en rond onze huizen!

 

E nijmegen@dushihuis.nl
T 06 – 50017112

 

Dushi Huis Spankeren

Dushi Huis Dordrecht

Dushi Huis Den Haag

Dushi Huis Nijmegen i.o. Ellecom

Dushi Huis Doetinchem

Dushi Huis Waalwijk