Ik steun het Dushi Huis

Alle bedragen, groot en klein, zijn welkom en worden meer dan goed en zorgvuldig besteed. Voor het onderhoud van de huizen. Voor (sport)activiteiten voor de kinderen die in Ellecom, Den Haag en Dordrecht wonen.

Maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven zoals Dushi Fabrics waarbij 18-plussers leren en werken. Samen maken we het verschil!

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Project

Bericht

Bedrag *Ik steun Next Step Den Haag

Voor de bouw van een Dushi Next Step in Den Haag is geld nodig en dus zijn donaties bijzonder welkom! Een donatie kan door middel van een iDEAL-betaling na het invullen van onderstaand formulier.

Liever niet online betalen? U kunt uw donatie ook overmaken naar rekeningnummer NL42RABO0171680278 t.n.v. stichting Dushi Huis Den Haag.
Doneren € -

Fiscaal voordeel
Omdat stichting Dushi Huis Den Haag beschikt over een ANBI-status, zijn de giften die u schenkt aan Dushi Huis Den Haag fiscaal aftrekbaar. Let er wel op dat er drempels zijn voor eenmalige giften. Eventueel kunt ook gebruikmaken van een periodieke gift, deze is wel aftrekbaar. Kijk voor meer informatie over giften op de site van de Belastingdienst.