Dushihuis Den Haag

Een thuis voor kinderen van 4-18+ jaar

In het Dushi Huis Den Haag wonen 6 kinderen voor wie een thuis niet vanzelfsprekend is. Kinderen die om wat voor reden dan ook een langdurige plek nodig hebben waar zij zich veilig en gewenst voelen. In het Dushi Huis krijgen de kinderen steun, begeleiding en alle ruimte hun identiteit te ontwikkelen en talenten te ontplooien. Waar mogelijk worden hierbij de ouders betrokken. Alex de Bokx heeft in Ellecom het eerste Dushi Huis opgezet, een thuis voor kinderen van 4-18+ jaar.

Dushi Next Step Event maandag 28 mei 2018 in het Zuiderstrandtheater Scheveningen met Shirma Rouse

Save the Date: nadere informatie volgt.

Wil je meer weten over Dushihuis Den haag of op de hoogte blijven van onze activiteiten kijk dan op onze facebook pagina!

“Afgelopen winter heeft Dushihuis Den Haag met een mooi en uitgebreid artikel in de “Seizoener” mogen staan. De Seizoener is een 110 pagina’s tellend tijdschrift, danwel schoolblad van Basisschool de Wonnebald, een school waarmee Dushihuis Den Haag veel samenwerkt en veel vrijwillige hulp van krijgt!”

Lees hier het hele interview……..

 

 

Stichting Dushihuis Den Haag

SDHDH faciliteert en ondersteunt specifiek het Dushihuis Den Haag, oa op het gebied van huisvesting en kindgebonden zaken.

Bestuur

Marjolein Kalkers (voorzitter),
Herman Kastelein (penningmeester)
Korien van der Meer (secretaris).

ANBI: 851328301

Jaarrekeningen Stichting Dushihuis Den Haag

Jaarrekening 2016
Jaarrekening 2015
Jaarrekening 2014

 

 

Bedrijven die Dushihuis Den Haag een warm hart toedragen