Dushi Huis Den Haag

Een thuis voor kinderen van 4-18+ jaar

In het Dushi Huis Den Haag wonen 6 kinderen voor wie een thuis niet vanzelfsprekend is. Kinderen die om wat voor reden dan ook een langdurige plek nodig hebben waar zij zich veilig en gewenst voelen. In het Dushi Huis krijgen de kinderen steun, begeleiding en alle ruimte hun identiteit te ontwikkelen en talenten te ontplooien. Waar mogelijk worden hierbij de ouders betrokken. Alex de Bokx heeft in Ellecom het eerste Dushi Huis opgezet, een thuis voor kinderen van 4-18+ jaar.

Wil je meer weten over Dushi Huis Den Haag en op de hoogte blijven van wat we doen, kijk dan op onze Facebookpagina!

Next Step benefietconcert met Shirma Rouse, DI-RECT, Sjaak Bral en vele anderen!

Op 28 mei 2018 organiseert Dushi Huis Den Haag een onvergetelijke benefietavond in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen om een Dushi Next Step in de Hofstad te realiseren. Dan staat Dushi Huis-ambassadrice Shirma Rouse & band samen met tal van Haagse artiesten op het podium.

Onder meer DI-RECT, Sjaak Bral, Fred Zuiderwijk, Koen Herfst, de Vrije Theaterschool Den Haag en de Dutch don’t Dance Division maken hun opwachting. Alle artiesten werken belangeloos mee. 100% van de opbrengst gaat naar de bouw van een Dushi Next Step.

Boek dus direct tickets op www.zuiderstrandtheater.nl Daarvoor krijg je: een topavond en bouw je mee aan een Next Step in Den Haag!

Stichting Dushi Huis Den Haag

SDHDH faciliteert en ondersteunt specifiek het Dushi Huis Den Haag, oa op het gebied van huisvesting en kindgebonden zaken.

Bestuur

Marjolein Kalkers (voorzitter),
Herman Kastelein (penningmeester)
Korien van der Meer (secretaris).

ANBI: 851328301

Jaarrekeningen Stichting Dushi Huis Den Haag

Jaarrekening 2016
Jaarrekening 2015
Jaarrekening 2014

 

 

Bedrijven die Dushi Huis Den Haag een warm hart toedragen