Benefietconcert aan zee voor een Dushi Next Step in Den Haag

Een Dushi Huis biedt opvang aan kinderen voor wie een thuis niet vanzelfsprekend is. Kinderen die om wat voor reden dan ook een langdurige woonplek nodig hebben waar zij zich veilig en gewenst voelen. In de Dushi Huizen krijgen de kinderen steun en begeleiding en alle ruimte om hun identiteit te ontwikkelen en talenten te ontplooien. Den Haag heeft een Dushi Huis waar nu 7 kinderen wonen, maar speciaal voor pubers is een Next Step hard nodig.

Next Step voor pubers
Een Next Step is een huis waar pubers van 12 tot 18 jaar begeleid wonen op weg naar zelfstandigheid. Het plan is om een Next Step te bouwen op de Haagse Strausslaan naast het huidige Dushi Huis. Daarvoor is geld nodig. Daarom organiseert Dushi Huis Den Haag samen met ambassadrice Shirma Rouse een te gek benefietconcert op 28 mei 2018 in het Zuiderstrandtheater bij Scheveningen.

Shirma Rouse & band, DI-RECT en Sjaak Bral
Het wordt een avond boordevol Haags talent en bijzondere artiesten. Onder meer cabaretier Sjaak Bral, de Vrije Theaterschool Den Haag, muzikant/presentator Fred Zuiderwijk, drummer Koen Herfst (werkt o.a. samen met Armin van Buuren), de Dutch Don’t Dance Division, pianist Wolfert Brederode en Zo! Gospel Choir jr. werken belangeloos mee. 100% van de opbrengst gaat naar de bouw van een Next Step huis.

Shirma Rouse

Koop nu tickets voor het leukste benefietconcert achter de duinen
Koop direct tickets voor deze unieke avond bij het Zuiderstrandtheater (aan de kassa en online). Daarvoor krijg je: een topavond en bouw je mee aan een Dushi Next Step!